Notícies

  • 25/06/2018

    Suport a les activitats de Pallapupas a Sant Pau

    La Fundació Privada ha renovat l’acord de col·laboració amb l’Associació Pallapupas, una organització sense ànim del lucre que, amb tècniques escèniques del clown, promou la humanització de la salut en estreta col·laboració amb el personal sanitari. El nou acord, que forma part del Pla d’Acció Social, permetrà ampliar el programa d’activitats que Pallapupas realitza a l’àrea de pediatria de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.

    Els destinataris de les intervencions de Pallapupas són els infants. A Sant Pau, aquestes actuacions giren al voltant de l’entrada de nens i nenes a quiròfan, l’acompanyament durant el procés d’assistència especialitzada i el retrobament dels infants amb els familiars.

  • 01/06/2018

    Nou vial de vianants entre Cartagena i Sant Quintí

    Sant Pau serà un espai permeable i facilitador de la circulació del veïnat. Els carrers de Sant Quintí i Cartagena quedaran units per un vial de vianants que travessarà el recinte de l’Hospital. Això farà que els veïns i veïnes no es vegin obligats a encerclar els límits de Sant Pau per desplaçar-se d’un extrem a l’altre del Guinardó.

    L’actuació forma part del Pla Director del Recinte de Sant Pau i s’executarà per fases. Les primeres obres començaran a principis del 2019 i corresponen a l’obertura del tram oest del vial, a la cruïlla del carrer Cartagena amb Llorens i Barba, just per sobre de la Fundació Puigvert.

  • 15/05/2018

    Noves cobertes verdes als edificis del carrer de Sant Quintí

    Com a resultat d'una iniciativa impulsada per la Fundació Privada Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, el nou edifici de l’Institut de Recerca i l’espai situat davant de la façana de l’Hospital del carrer Sant Quintí disposaran de cobertes enjardinades.

    La nova coberta verda de l’Hospital, d'on destacaran l’heura, el gessamí estrella, les acàcies i altres plantes baixes i perennes, donarà continuïtat a la vegetació que existeix des l’any 2009 a prop de l’entrada principal. En canvi, la coberta de l'Institut de Recerca s’adaptarà a l’arquitectura pròpia de l’edifici, amb diversos nivells, badalots i una pèrgola, i s'hi plantaran espècies vegetals adaptades a la diferent incidència solar i que floreixin durant bona part de l’any.

Pàgines