Notícies

 • 19/03/2018

  30 anys de la Cursa Científica de Sant Pau

  El passat dissabte 17 de març, la 30a edició de la Cursa Científica de Sant Pau, organitzada pel Servei de Cardiologia de l’Hospital amb el suport de la Fundació DIR, la Fundació Cors Units i la Fundació Privada, va tornar a transcórrer pel Recinte Modernista. El tret de sortida el va donar Beatriz Pascual, atleta catalana especialitzada en marxa atlètica.

 • 04/12/2017

  Sant Pau celebra el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

  El Recinte Modernista de Sant Pau se suma al Dia Internacional de les Persones amb diversitat funcional, que se celebra el 3 de desembre, acollint visites guiades organitzades pel Consorci de Turisme de Barcelona, conjuntament amb les entitats que treballen amb aquests col·lectius. Al llarg del divendres 1 de desembre, més de cent persones en diferents grups han visitat el conjunt modernista, un exemple de conjunt patrimonial accessible, tant per a persones amb mobilitat reduïda com per a aquelles que tenen alguna discapacitat auditiva o visual.

  D’aquesta manera, la Fundació Privada Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, a través d’aquesta acció al Recinte Modernista, se suma a la campanya #SumemCapacitats #SumemDiversitats que posa l’accent en els beneficis d’una societat plural i en la riquesa d’una ciutadania amb capacitats diverses.

 • 13/11/2017

  Obertura del nou Dispositiu d’Atenció a la Fragilitat del Servei d’Urgències

  L’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau ha posat en marxa el Dispositiu d’Atenció a la Fragilitat, un nou espai del Servei d’Urgències que funciona les 24 hores al dia amb 13 boxes adaptats a les característiques dels pacients més vulnerables. 

  Donada la transcendència del projecte, la Fundació Privada ha destinat 255.700 € a l’adequació d’aquest nou espai pensat per a persones grans amb malalties cròniques, però també per a persones que tenen demència, malalties neurològiques, oncològiques, alt grau de dependència o qualsevol trastorn que els pugui provocar estrès i ansietat quan són ateses a Urgències.

Pàgines